crnogorski engleski albanski poljski ruski

O Ulcinju

Ulqini, qyteti më jugor i bregdetit malazez, për shkak të burimeve të tij natyrore konsiderohet të jetë një mrekulli e turizmit.

I njohur për plazhin e tij të bukur, e cili është plazhi më i gjatë me rërë në detin Adriatik, me 13 kilometra gjatësi dhe 60 metra gjerësi.

Përveç plazheve të mëdha, Ulqini është i famshëm dhe për:

Adën e Bunës - ishulli është rrethuar në dy anët nga lumi Buna, dhe në njerën anë nga deti Adriatik, me një plazh shumë bukur me rërë. Për dashamirët nudizëmit, aty ndodhet qendra më e njohur në të gjithë bregdetin.

Valdanos – ka bukuri unike me më shumë se 17 000 pemë të ullinjve.

Qyteti i Vjetër – ka një kala të lashtë dhe mbi 2500 vjet të vjetër.


Vila ELKOM Ulqin


Vila ELKOM është në dispozicionin tuaj gjatë gjithë 365 ditëve të vitit. Për shkak të cilësisë si dhe çmimeve të përballueshme për çdo buxhet,rrjedhimisht vila jonë është ndër më të njohurat, prandaj na telefononi dhe rezervoni kohën e qëndrimit tuaj me ne. ...

Lexo më shumë


Galeri


Shih Fotografi Galeri: apartamente, restorante, parkingje dhe rreth përreth vila ELKOM Ulqinit.

Lexo më shumë


Ku ndodhemi?


Ne jemi të vendosur në kilometrin e tretë të tabelës që shënon Shtojin e Poshtëm, në drejtim të Adës së Bunës (lagja II e Beogradit) përballë kthesës për plazhin MCM.Lexo më shumëKomente lexoni përshtypjet e mysafirët tanë

knjiga utisaka