crnogorski engleski albanski poljski ruski

O Nama

Stvaranje uspomena koje traju večno zaslužuje prefinjenu atmosferu koju samo Vila ELKOM može da pruži. Naš objekat nudi Vam očaravajući pogled, prvoklasan smeštaj, izuzetnu kuhinju i niz pažljivo odabranih detalja kako bismo Vaš odmor učinili savršenim.

Velika Plaža je najduža peščana plaža na Jadanskom moru, duga 13km a široka 60m. Vila ELKOM se nalazi naspram četiri vrlo uređene plaže (Imperial, Adriatika, MCM i Kabo). Plaža MCM već dve godine ima prestižnu "plavu zastavu" koja se dodeljuje najuređenijoj plaži na južnom Jadranu.

Objekat Vile ELKOM izgrađen je pre četiri godine i u arhitektonskom smislu vrlo je savremen i fukcionalan. Ima 17 apartmana sa ukupno 52 ležaja. Apartmani u svom sastavu imaju: spavaću sobu, dnevni boravak, TV, klimu, WC i tuš kabinu sa masažerima. Svaki apartman poseduje prostranu terasu sa kompletno opremljenom mini-kuhinjom za individualno spremanje obroka. Na terasi samog objekta, površine preko 300m2, nalazi se restoran sa profesionalnom opremom i osobljem koje priprema ukusnu hranu i pruža vrlo dobru uslugu na zadovoljstvo zahtevnih gostiju. Objekat ima sopstveni uređen parking prostor koji je pod stalnim nadzorom. Takođe, svi apartmani su pokriveni bežičnim internetom koji je besplatan i čini boravak još ugodnijim. Naš glavni zadatak je da obezbedimo zadovoljstvo i poverenje naših gostiju.


Galerija slika


Pogledajte galeriju slika: apartmana, restorana, parkinga i okoline oko Vile ELKOM Ulcinj.Opširnije


Ponuda Vile ELKOM


Vila ELKOM nudi Vam smeštaj apartmanskog tipa sa restoranom i profesionalnom poslugom za spremanje i posluživanje ukusnih jela domaće i mediteranske kuhinje...

Opširnije


Gde se nalazimo?


Nalazimo se na trećem kilometru od table koja označava Donji Štoj u pravcu Ade Bojane (drugo beogradsko naselje). Tačno preko puta je skretanje za četiri plaže (Kabo, Imperijal, Adriatika i MCM).

OpširnijeKnjiga utisaka pročitajte utiske naših gostiju

knjiga utisaka